Balga belgák?

Nem látták el a belga orvosok a magyar pilóta törését?

A zolderi versenyen az OXXO Energy Truck Race Team 17 éves pilótája hatalmas balesetet szenvedett az első futam rajtjánál, azonnal kórházba vitték, de a belga orvosok nem találtak semmit. Ehhez képest törése volt.

2013.09.25 19:49ma.hu

Jól indult az OXXO Energy Truck Race Team számára a zolderi hétvége, hiszen az időmérőn Kiss Norbi pole pozíciót szerzett, és Major Benedek is bejutott a legjobb 10-be. Aztán az első futam rajtjánál a 17 éves pilóta hatalmas balesetet szenvedett, több méter magasan repült versenykamionjával, majd 100 km/h feletti sebességgel a betonfalnak csapódott.

Belgiumban az orvosok azzal engedték el Benit, hogy csak megzúzódott a lába, pihentesse. Itthon a biztonság kedvéért a sportkórházban megnézette, ahol észrevették, hogy az egyik lábujja el van törve. Most 1 hétre kapott egy fekvőgipszet, amit később majd valószínűleg hagyományos járógipszre cserélnek.

A bökkenő az, hogy ott van jövő hétvégén Jarama, amin Beni indulni szeretne, a gipsz pedig 6 hétre szól. A csapat persze jobbulást kíván Beninek, és töretlenül dolgoznak a kamion újjáépítésén!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.