Truckrace

Marad a volánnál a világ legfiatalabb kamionversenyzője

Major Benedek 2014-ben is indul a Kamion Európa-bajnokságon, méghozzá továbbra is az OXXO Energy Truck Race Team színeiben.

2013.09.16 20:48ma.hu

Az OXXO Energy Truck Race Team és az MAN Motorsport hétfő délután közös sajtótájékoztatót tartott.

Jobbágy Ákos csapatfőnök bejelentette, hogy aláírták a szerződést, miszerint Major Benedek 2014-ben is indul a Kamion Európa-bajnokságon, méghozzá továbbra is az OXXO Energy Truck Race Team színeiben.

Reinhard Faderl, az MAN Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta, Benedek tökéletesen képviseli mindazt, amit az MAN a legfontosabbnak tart, a megbízhatóságot, a stabil és kiegyensúlyozott teljesítményt. 

Az MAN Motorsporttal a szezon fele óta tartó tárgyalások értelmében, Benedek nem várt kimagasló teljesítményének köszönhetően 2014-ben hasonló támogatásban részesülhet, mint csapattársa, Kiss Norbert, így a két magyar pilóta jövőre már vállvetve szállhat harcba a legnagyobb csapatok ellen.

- Két gyors pilóta kiválóan tudja egymást segíteni - mondta Kiss Norbert -, Benivel ketten teljesen más lesz az élmezőnyben, így mindketten várjuk már nagyon a következő szezont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.