Kizárták az okozót

Kamion eb: brutális balesetet szenvedett a magyar pilóta - VIDEÓ!

Falnak csapódott versenykamionjával Major Benedek - elképesztő képsorok!

Major Beni ekkor még nem is sejtette, mi történik vele >>> képgaléria

2013.09.21 19:51ma.hu

Mint arról korábban hírt adtunk, Major Benedek - miután sikeres hétvégét zárt a Magyar Gyorsasági OB versenysorozatban - előtt izgalmas kihívásnak ígérkezett, hogy a Kamion Európa-bajnokság hétvégi futamát egy számára ismeretlen pályán, Belgiumban rendezik.

A fiatal pilóta azonban a verseny során kamionjával a betonfalnak csapódott.

A balesetet Mika Makinen okozta, mikor rátolta a falra Bosigert, aki - ahogy visszacsapódott - pont Major Benedek bal első kereke elé esett a jobb hátsó kerekével. A két kerék összeért, Beni magasan a mezőny fölé repült, ahogy a videón is látszik, majd keresztbe érkezett le, és körülbelül 100 km/órával frontálisan a betonfalnak csapódott. Beni sokkos állapotban szállt ki a kamionból, rögtön kórházba szállították, ahol kiderült, szerencsére komoly baja nem esett, a bal lábfejét fájlalja, de a második rajtot már a boxutcából nézte.

A kamion totálkáros, az alváz és a fülke is cserére szorul, persze a mi a fülke alatt volt, az mind megsemmisült. Mikát kizárták a versenyből a baleset okozása miatt. Kiss Norbi, aki Pole-ból indulhatott az első futamon, a második futamon is dobogón végzett, 3. lett!

Nézze meg a fotókat az eseményről! >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.