Robbantott a La Gazzetta dello Sport

Cassano az AC Milanhoz szerződik

A tekintélyes La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilap értesülései szerint Antonio Cassano az AC Milan labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

2010.12.20 18:05MTI

A 28 éves játékmester azt követően vált kegyvesztetté a Sampdoriánál, hogy októberben durván megsértette Riccardo Garrone klubelnököt.

Azóta nem léphetett pályára a Koman Vladimirt is foglalkoztató genovai alakulatban, sőt, szerződést is akartak bontani vele.

Az újság szerint Cassano néhány órán belül aláírja 2014-ig szóló kontraktusát a Serie A-ban jelenleg listavezető lombardiaiakkal, majd december végén a gárda dubaji edzőtáborában csatlakozik a kerethez.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.