Cassano büntetése

Öt meccsre kaszálták el az idegbeteg olasz focistát

Öt mérkőzésre szóló eltiltást és 15 ezer eurós bírságot kapott Antonio Cassano, a Sampdoria labdarúgója, miután kiállítását követően a bíróhoz vágta a mezét.

2008.03.05 14:57MTI

A futballista vasárnap, a Torino elleni 2-2-es döntetlennel zárult mérkőzés hajrájában megkapta második sárga lapját, majd a pirosat is. A csatár erre dühében trágár szitkokkal illette a játékvezetőt, odavágta hozzá a mezét, majd távozóban még odavetette: "kint megvárlak." 

Cassano később elnézést kért tettéért. Giuseppe Marotta, a Sampdoria igazgatója azt mondta, az eltiltás miatt várhatóan csökkentik a játékos fizetését. 

A támadó 2006 januárjában a Real Madridhoz szerződött, ám a következő szezon elején összeveszett Fabio Capello vezetőedzővel és ezt követően alig kapott játéklehetőséget a fővárosiaknál, végül hosszas kálvária után tavaly nyáron - kölcsönben - Genovában kötött ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.