Az olasz keret

Del Piero és Cassano az Eb-n

Roberto Donadoni olasz szövetségi kapitány ma kihirdette válogatottja keretét. Az Eb-re utazó 24 játékos nevei között nagy meglepetést nem találunk, egyedül Antonio Cassano beválogatása volt váratlan.

2008.05.21 07:14nb1.hu

Bekerült a keretbe Alessandro Del Piero is. A gólkirály támadó pazar formában játszott az utóbbi hetekben, és bár Donadoni sokáig nem mutatta jelét annak, hogy beválogatná, végül mégis kipostázta számára a meghívót. Nem utazik azonban Pippo Inzaghi, a Milan gólzsákja, illetve Massimo Oddo, a piros-feketék védője sem. 

A jelenlegi keret még szűkítve lesz, 24 helyett csak 23 játékost vihet magával Donadoni Ausztriába és Svájcba. 

Az olasz keret: 

Kapusok:
 

Gianluigi Buffon (Juventus), Marco Amelia (Livorno), Morgan De Sanctis (Sevilla) 

Védők: 

Cristian Panucci (Roma), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Andrea Barzagli (Palermo), Marco Materazzi (Inter), Fabio Grosso (Lyon), Gianluca Zambrotta (Barcelona), Giorgio Chiellini (Juventus) 

Középpályások: 

Rino Gattuso, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini (Milan), Daniele De Rossi, Simone Perrotta, Alberto Aquilani (Roma), Mauro German Camoranesi (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina) 

Támadók: 

Luca Toni (Bayern Munich), Marco Borriello (Genoa), Antonio Di Natale, Fabio Quagliarella (Udinese), Alessandro Del Piero (Juventus), Antonio Cassano (Sampdoria)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.