Argentinok helyett brazilok

Romario, Bebeto és Carlos Alberto Budapesten a Honvéd ellen!

A Brazil Masters94 csapatát Pellady Péter cége, a Honvéd marketing partnere, a Permiras 2007-ben hozta létre, s a 2014-es brazíliai világbajnokságot hivatott népszerűsíteni.

2008.03.14 07:20nb1.hu

A sorozat éppen a magyarországi gálameccsel veszi kezdetét, idén a tervek szerint további öt mérkőzésre kerül sor, 2009-től pedig várhatóan évi kilenc találkozót rendeznek meg. A brazil csapatot olyan szupersztárok alkotják, mint az olimpiai érmes és világbajnok Taffarel, Gilmar Rinaldi, Jorginho, Aldair, Dunga, Romario és Bebeto, edzőjük pedig Carlos Alberto.

Romarióval tárgyalások folynak, míg Bebeto egészségi állapotától tette függővé szereplését. Nyereményjáték keretében kiválasztanak majd egy szurkolót, aki pályára léphet a Honvéd csapatában, vagyis futballozhat a világbajnokok ellen.

A szervezők arról is beszámoltak, hogy a gála iránt hatalmas az érdeklődés, számos országban élőben közvetítik majd, összefoglalóban pedig várhatóan mintegy 150 országban kerül képernyőre. A találkozó nyereségét a kispesti klub utánpótlásközpontja, a Magyar Futballakadémia kapja

Brazil Masters94 bő kerete (a pályára lépő csapat ettől eltérhet)

Kapusok:

Claudio Taffarel (og88, vb94),
Zetti (vb94),
Gilmar Rinaldi (og84, vb94)

Védők:

Jorginho (og 88, vb94),
Ricardo Rocha (vb94),
Ronaldao,
Aldaír (og96,vb94),
Marcio Santos (vb94)

Középpályások:

Leonardo (vb94),
Mauro Silva (vb94),
Dunga (og84, vb94),
Zinho (vb94), Rai (vb94),
Mazinho (vb94), Paulo Sergio (vb94),
Viola (vb94), Müller(vb94)

Csatárok:

Valdo,
Romario (og88, vb94),
Bebeto (og96, vb94),
Djalminha,
Careca (og88),
Josimar,
Goncalves,
Silas,
Valber,
Torres

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.