Mexikót választották Messiék

Argentin meccs nuku, anyázás ezerrel

Tekintettel a június 4-ére tervezett Magyarország-Argentína barátságos válogatott mérkőzéssel kapcsolatos legfrissebb fejleményekre, a Magyar Labdarúgó Szövetség az alábbi, hivatalos álláspontot alakította ki.

2008.03.07 11:39mlsz.hu

"Nyilvánvalóvá vált, hogy a New Line Events nevű, az MLSZ-től teljesen független cég által megrendezni tervezett találkozóra az eredeti időpontban nem kerül sor.

Függetlenül attól, hogy a mérkőzés előkészítésével kapcsolatos valamennyi teendő a szervezők felelőssége volt, az MLSZ-t a történtek miatt súlyos erkölcsi és anyagi kár érte annak következtében, hogy az argentin szövetség egyértelműen két mérkőzésre ígérkezett el, egyazon napra.

Egy bocsánatkérő levélben az argentin szövetség részéről csütörtökön javaslat érkezett az MLSZ-be, hogy válogatottjuk vendégszereplésére más időpontban (elképzeléseik szerint május 28-án vagy június 22-én) kerüljön sor, de ezek a dátumok részben a közvetlen szomszédságunkban zajló Európa-bajnokság, részben szakmai megfontolásokat figyelembe véve elfogadhatatlanok.

Az MLSZ őszintén sajnálja, hogy - rajta kívül álló okokból - a szurkolókat megfosztották egy világszínvonalúnak ígérkező sportélménytől, s várja mind az argentin szövetség, mind a szervezők további hivatalos tájékoztatását."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.