Az isteni Diego vallomása

Maradona: halálosan unom az argentin válogatottat

Diego Armando Maradona nem tesz lakatot a száján, az egyszer biztos. Ha egyszer megszólal, akkor pedig elindul a lavina.

2008.03.05 07:23ma.hu

Az isteni Diego szereti megmondani az igazat, vagy legalábbis az általa igaznak vélt dolgokat. Meglehetősen gyakran bírálja hazája válogatottját, amellyel utoljára Ő nyert világbajnoki címet. 

„Egyszerűen unalmas a válogatott. Őszintének kell lennem, és tisztelettel mondom, de sokkal nagyobb erő lakozik bennünk, mint amit megmutatunk második vonalbeli csapatok ellen" – mondta 1986 világbajnoka. 

Az egykori világsztár kiemelte ugyanakkor, hogy szereti a nem túl magas játékosok látványos futballját nézni – Maradona sem épp magasságáról volt híres. „Sergio Kun Agüero az Atletico Madridból, Messi a Barcából, Tévez a Manchester Unitedből fantasztikus játékosok." 

Hogy mennyire gazdag az argentin labdarúgás, jól jelzi, hogy Maradona kiemelte továbbá Riquelme, Mascherano, Gago, illetve Demichelis nevét is, mint nagy spílerek. Most már csak a nagy siker hiányzik, ami Diego Armando Maradona szerint unalmas játékkal aligha érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.