Döntetlen után következett a csapás

Labdarúgó vb: Tizenegyesekkel nyert Ghána ellen Uruguay

Uruguay jutott másodikként a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság elődöntőjébe, miután a péntek esti negyeddöntőben 1-1-es döntetlent követően 11-esekkel 4-2-re nyert Ghána ellen.

2010.07.03 08:40MTI

Az első félidő hosszabbításában Muntari szerzett vezetést az afrikai gárdának, majd Forlán egyenlített az 55.percben szabadrúgásból.

A hosszabbítás drámai pillanatokkal ért véget, ugyanis a 122. percben Gyan - aki eddig a vb-n két büntetőt értékesített - 11-est rúghatott, miután a csatár Suarez kézzel hárított.

Gyan ezúttal a keresztlécre bombázott.

Eredmény, negyeddöntő:

Uruguay-Ghána 1-1 (0-1, 1-1, 1-1) - 11-esekkel: 4-2, gólszerző: Forlán (55.), illetve Muntari (45+2.). Johannesburg, Futballváros, 70 ezer néző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.