A nyolcadöntőben estek ki

Vb-2010: lemond a dél-koreai kapitány

Nem kíván tovább a dél-koreai labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya maradni Huh Dzsung Mu. A jelenleg is zajló világbajnokságról a múlt szombati nyolcadöntőben kiesett csapat 55 éves szakvezetője sajtótájékoztatón jelentette be döntését.

2010.07.02 11:40MTI

"Rajtam kívül is rengeteg tehetséges szakember tagja a közösségünknek" - nyilatkozott Huh. "Úgy gondolom, megérdemelnének egy esélyt, hogy vezessék válogatottat."

A dél-afrikai tornán Argentína mögött csoportmásodikként továbbjutó Dél-Koreát a legjobb 16 között Uruguay ütötte el a továbbjutástól. A 2002-es Japánnal közös rendezésű, hazai vb-n 4. helyen végzett válogatott dél-afrikai teljesítménye az idegen földön elért eddigi legjobb eredményének számít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.