"Nincs probléma"

Vb-2010: Messi nem aggódik a gólcsend miatt

Lionel Messi, az argentin labdarúgó-válogatott ásza nem aggódik amiatt, hogy a dél-afrikai világbajnokság eddigi négy mérkőzésén még egyszer sem volt eredményes.

2010.06.28 09:57MTI

"A legfontosabb, hogy a csapat folytassa a jó szereplést. Eddig minden jó, nincs probléma" - mondta vasárnap a Barcelona irányítója, akit a társak és Diego Maradona szövetségi kapitány is a védelmébe vett.

"Ha Messinél van a labda, mindenki fel akarja őt rúgni. Senki nem a labdát nézi, hanem hogy miként lehetne megállítani őt. A játékvezetők pedig nem tesznek semmit ez ellen"
- mérgelődött a negyeddöntőbe jutott együttes szakvezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.