Büntetéseket osztottak ki a szervezők

Mohács-kupa: Palik és Darázsi egy helyet visszacsúszott

Szombat késő éjszaka a megengedett sebesség túllépése és pályaelhagyás miatt büntetéseket osztottak ki a Mohács-kupa szervezői. Alaposan megváltozott a hazai szezonnyitó összetett állása - a Palik László, Darázsi Gábor páros például a harmadikról a negyedik helyre csúszott vissza.

2010.03.28 14:00Palik Racing Team

A sorrend természetesen nem végleges, óvásokra lehet számítani, az azonban biztos: a mezőnynek vasárnap három szelektív szakaszt kell teljesítenie.

A Mohács-kupa állása a negyedik szelektív szakasz után (nem hivatalos):

1. Murczin Zsolt, Bagics Róbert (Mitsubishi) 2:49:41 óra, 2. Zdenek Porizek, Zdenek Ulehla (cseh, BMW) 25:18 perc hátrány, 3. Lukács András, Szegedi Ferenc (G-Baba Proto Evo) 41:19 p h., 4. PALIK LÁSZLÓ, DARÁZSI GÁBOR (NISSAN) 1:33:24 ÓRA H., 5. Lónyai Pál, Garamvölgyi Zoltán (Nissan) 1:40:47 ó h., 6. Bálint Zoltán, Marton Dániel (Nissan) 2:00:31 ó h.

Mohács-kupa, a 2010-es magyar tereprali-bajnokság első futama. (Az össztáv 505 kilométer, a szelektív szakaszok hossza 379 km)

5. szelektív szakasz (vasárnap): 45 kilométer (Lánycsók-Bár)
6. szelektív szakasz (vasárnap): 64 kilométer (Nagynyárád-Mohács)
7. szelektív szakasz (vasárnap): 45 kilométer (Lánycsók-Bár)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.