Zöldségekkel tette kockára karrierjét!

Palik Laci félt, hogy elfogy az ereje...

Látványosan megváltozott a népszerű sportriporter - Nem egészen öt hónap alatt huszonöt kilótól szabadult meg Palik László! Semmi mást nem evett szinte, csak zöldségeket...

Képekben a csinos televíziós, Marsi Anikó! képgaléria

2009.10.28 08:30ma.hu

Palik László májusban megijedt - Úgy érezte, súlya átlépte azt a határt, amellyel még jól érezte magát. Nem tudott hatékonyan edzeni, és drasztikus változtatásra szánta el magát. Eddig 25 kilót fogyott! Mindezt úgy, hogy szinte csak zöldségeket evett.

Tartott azonban attól, hogy izomtömeget is veszít, ez pedig karrierjére is hatással lesz és a diéta miatt az ereje is elmegy. Az első időszakban nem érezte magát túl dinamikusnak, de aztán átlendült a holtponton, ma már sokkal jobb a közérzete - árulta el a Napi Ásznak Palik László.

A sportriporter és párja, Marsi Anikó június elején újar szülők lettek - Kisfiuk, Vilmos után megszületett a kis Vince.

A Fókusz műsorvezetőjének ő a második, Palik Lászlónak viszont harmadik gyermeke, mivel neki egy felnőtt lánya is van.

A páros nemrég elárulta, hogy valójában nem zárkóznak el egy kisebb "focicsapatnyi" csemetétől sem.

Marsi Anikó sokat aggodalmaskodott azon, vajon milyen lesz kétgyermekes anyának lenni, de rá kellett jönnie, hogy nincs sok különbség ahhoz képest, amikor egy gyermeke van valakinek.

Palikék örülnek annak, hogy mára lecsendesedett nagyobbik fiuk féltékenykedése is kistestvérére.

Imádja Vincét, bár az elején többször hangoztatta szüleinek, hogy szerinte a kistesót kukába kéne dobni...

Marsi Anikó és kedvese gondolkodnak rajta, hogy jó lenne a közeljövőben egy kislány is - máskor azonban lebeszélik magukat róla.

Most úgy vannak vele, meglátják, mit hoz a jövő.

Palik Laci szereti túlfeszíteni a húrt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.