Egy óra alatt cserélték az alkatrészt...

Kényszerpihenő! Kuplunghiba állította meg Palikékat

Hiába szerepelt remekül, s küzdötte fel magát az utolsó helyről kategóriájának élére a BMW Team Hungary with EfficientDynamic, a Palik László, Walter Csaba, Wéber Gábor, Vida János alkotta egység nem várt pihenőre kényszerült a 24 órás nürburgringi pályaversenyen!

2009.05.24 13:35Palik Racing Team

A Palik László, Walter Csaba, Wéber Gábor, Vida János alkotta egység nem várt pihenőre kényszerült a 24 órás nürburgringi pályaversenyen.

A BMW 120d kuplungja elromlott – a szervizcsapat egy óra alatt cserélte ki a meghibásodott alkatrészt.

A magyar csapat a kiállása előtt az összetettben a harmincharmadik pozíciót birtokolta, jelenleg pedig a hatvankilencediken autózik.

– A kategóriagyőzelem és a dobogó valószínűleg már elúszott –
nyilatkozta a magyar terepralibajnok Palik László, a csapat egyik tagja.

– Pedig a rajtnál tapasztalt akkumulátorhibát leszámítva minden tökéletesen alakult, átvettük a vezetést a kategóriánkban. Ám nem adjuk fel, az a fontos, hogy folytatjuk a küzdelmet, s újra megpróbálunk felzárkózni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.