Rajtolnak a terepralisok

Palik László készítette fel a Dream Team Gepárdokat

Kezdődik a 2009-es hazai terepraliidény! A Palik Racing Team Palik Lászlóval és Darázsi Gáborral, valamint az ezüstszínű Nissan Navarával indul az országos bajnokság első futamán, de egy másik csapat szereplése is fontos lesz a címvédő számára.

2009.04.08 12:47Palik Racing Team

A péntektől vasárnapig tartó, Derecske környéki Bomba Energy Drink-kupán mutatkozik be a PRT segítségével felkészített és létrehozott honvédségi tereprali-alakulat.

A Dream Team Gepárdok csapatát a Magyar Honvédségben szolgálatot teljesítő, hivatásos és szerződéses katonák alkotják. A keddi, csobánkai sajtótájékoztatón bemutatták a március végén kiválasztott versenyzőpárost, Bálint Zoltán pilótát, Honfi Barnabás navigátort, a technikai személyzetet és azt a Nissan Navara autót, amellyel megpróbálnak minél jobb eredményt elérni az első futamukon.

– A magyar mezőny évről évre erősebb, jókezű pilóták, kiváló járművekkel állnak rajthoz, ennek ellenére bízom benne, hogy sikeresen szerepelnek majd a fiúk – mondta a katonai csapat felkészítésében szerepet vállaló Palik László, aki rögtönzött bemutatót is tartott az érdeklődőknek. – Nem titkolt célunk, hogy még vonzóbbá tegyük a honvédséget a fiatalok számára, ugyanakkor azt is szeretnénk, ha a terepraliban elsajátított ismereteket a későbbiekben a munkájuk során kamatoztatni tudnák a katonák. Fontos, hogy ismeretlen terepeken, bármilyen szituációban, tökéletesen urai legyenek a helyzetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.