Rengetegen nézték a jótékonysági viadalt

Federer-Sampras kettős, Nadal és Agassi ellen

A remélt sikert hozta az Indian Wellsben megrendezett jótékonysági teniszviadal, melynek teljes bevételét, mintegy egymillió dollárt a haiti földrengés áldozatainak javára ajánlották fel.

2010.03.14 13:15tenisz.hu

A teniszvilág sztárjai ismét jót cselekedtek. Két hónappal azután, hogy Melbourne-ben, az ausztrál nyílt nemzetközi bajnokság helyszínén a legjobb játékosok amolyan ad-hoc módon ütögettek egy kicsit a közönség előtt az akkor még friss haiti földrengés áldozatainak megsegítésére, egy jól megszervezett viadalon az Egyesült Államokban is teniszeztek ugyanebből a célból.

Az Indian Wellsben rendezett eseményt hatalmas érdeklődés övezte: 16 ezren váltottak jegyet rá.

A meccsek kuriózumszámba mentek, hiszen előbb a Martina Navratilova és Justine Henin alkotta páros győzte le 8-6-ra Steffi Grafot és Lindsay Davenportot, majd Roger Federer és Pete Sampras ugyanilyen arányban az Andre Agassi, Rafael Nadal duót.

A csillagok természetesen nemcsak a pályán jeleskedtek, hanem szavakkal is elkápráztatták a publikumot. A torna bevétele mintegy egymillió dollár lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.