Novak zsinórban hét játékot nyert

Két sima szettben verte Djokovics Nadal-t

Elsőként a harmadik helyen kiemelt Novak Djokovics jutott a párizsi ATP1000 torna fináléjába, miután két sima szettben legyőzte a volt világelső Rafael Nadalt.

2009.11.14 17:05tenisz.hu

A második helyen rangsorolt mallorcai származású Nadal, nem túl meggyőző játékkal jutott el idáig, míg Djokovics kiváló formában teniszezik.

Ennek megfelelően első szett 2-2 után Djokovics zsinorban 7 játékot nyert - köszönhette ezt többekközt 31 nyerő ütésének - Rafael Nadal ezúttal nem tudott meccslabdát hárítani, 1 óra 16 perc alatt egy 6:3-as második szettel a szerb játékos jutott a vasárnapi fináléba.

Novak Djokovics ellenfele a Gael Monfils-Radek Stepanek találkozó győztese lesz a párizsi döntőben.

Eredmény:

PÁRIZS, ATP1000-TORNA (2 750 000 euró, kemény pálya) ELŐDÖNTŐ: Djokovics (szerb, 3.)-Nadal (spanyol, 2.) 6:2, 6:3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.