A győztesek európai selejtezőn szerepelnek

Európa-bajnok - Bárdosit az MMA-rendszerben sem szorongathatták meg

Bárdosi Sándor lépett elő az egyik főszereplővé a debreceni K-1 Magyar Nagydíjon - A késő éjszakába nyúló szerdai küzdősportgálán egy harmadik műfajban, a földharcot is megengedő MMA-rendszerben szerzett Eb-elsőséget.

2009.08.20 20:05MTI

Bárdosi Sándor lépett elő az egyik főszereplővé a debreceni K-1 Magyar Nagydíjon: a birkózásban olimpiai ezüstérmes, szumóban világ- és Európa-bajnok, friss Világjátékok-győztes sportoló a késő éjszakába nyúló szerdai küzdősportgálán egy harmadik műfajban, a földharcot is megengedő MMA-rendszerben szerzett Eb-elsőséget.

Bárdosi a német Dean Loy elleni címmérkőzésen már az első menetben dűlőre vitte a dolgot, és győzött, a WPKC világszervezet kontinensbajnokává lépve elő sikerével.

A hetedik alkalommal kiírt Shield Security Magyar Nagydíjra a Főnix Csarnokban - amint azt csütörtökön Katona Attila, a jelen legkeményebb küzdősportjaként számon tartott K-1 hazai vezetője az MTI-nek elmondta - ötezren voltak kíváncsiak.

A nehézsúlyúaknál Nagy Tibor diadalmaskodott, miután a hárommenetes csata döntetlenjét követően a döntő negyedik, úgynevezett extramenetében felül tudott kerekedni Mihalik Györgyön.

A kisebbeknél, a K-1 Maxban - ahol 70 kilogramm a felső súlyhatár - Balogh Norbert nyert Tóth Gáborral szemben, szintén extramenetben.

A győztesek jutalma a szereplési lehetőség az európai selejtezőn: Nagy november végén a cseh fővárosban, Balogh pedig október végén Lengyelországban próbálkozhat meg immár a nemzetközi siker elérésével.

A gála keretében rendezték meg Zilai Sándor összecsapását az osztrák Patrick Bergerrel a WPKC thaibox-világbajnoki címéért. Nyert és világbajnok lett a riválisát már az az első menetben technikai KO-val elintéző magyar harcos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.