Elverték 10:5-re a Domino Honvédet

Vízilabda: Magabiztosan győzött az Eger a fővárosban

Nem jelentett pályalőnyt a Kőér utcai uszoda a Domino Honvéd számára. A bajnoki elődöntőben az Eger ugyanis magabiztosan 10-5-re nyert a fővárosban, ezzel lépéselőnybe került a tíz pontig tartó párharcban.

2009.05.01 19:15vizipolo.hu

A mérkőzés első gólját Biros Péter szerezte ötméteresből, amelyre Molnár Tamás egyenlítő találata gyorsan érkezett. Biros akciógóljával ismét az egriek kerültek előnybe, majd az első negyed végén Hárai Balázs végleges kiállítása bosszantotta a vendégek szurkolóit.

A folytatásban ismét a háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter talált be, Szécsi Zoltán pedig gondoskodott arról, hogy a hazaiak ne tehessék meg ugyanezt.

Hárai után edzőjét is elveszítette az Eger, hiszen Gerendás György sárga majd piros lapot kapott reklamálásért, mindez azonban nem zavarta Binder Szabolcsot, aki akciógóllal növelte az előnyt.

Fordulás után több mint 11 perc elteltével Szivós szerezte a Domino második találatát, sorozatban négy egri góllal viszont a vendégek korán eldöntötték a mérkőzést.

Aaron Feltham a harmadik negyed végén 8-2-re alakította az állást, ezzel az utolsó játékrészt szinte reménytelen helyzetből kezdte a Domino.

A hazaiak ugyan megnyerték a negyedik felvonást, de az egri siker már nem forgott veszélyben.

Az emberelőnyös mutatók (14/2 és 10/3) árulkodóak, de az Eger ezúttal nem adott esély ellenfelének.

Vodafone férfi vízilabda-bajnokság, elődöntő:

DOMINO Honvéd - ZF-Eger 5-10 (1-2, 0-2, 1-4, 3-2)

Gólszerzők:

Székely Bulcsú 1, Bátori Bence 1, Vári Attila 1, Szivós Márton 1, Molnár Tamás 1, illetve Aaron Feltham 3, Biros Péter 3, Bundschuh Erik 1, Bárány Attila 1, Hegedűs Gábor 1, Binder Szabolcs 1

Az Eger 6-3-ra vezet a tíz pontig tartó párharcban, a következő meccset vasárnap rendezik Egerben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.