Veretlenül az élen a címvédő

Férfi vízilabda-bajnokság: Esélyt se adott az Egernek a Vasas

A címvédő Vasas nem adott esélyt az Egernek, és végig vezetve megnyerte a férfi vízilabda-bajnokság rangadóját. A vendégek legjobbja az ötgólos Hosnyánszky Norbert volt. A Vasas ezzel 14. mérkőzését is megnyerte a pontvadászatban, és veretlenül áll az élen.

2009.02.15 17:30vizipolo.hu

A találkozó elején Varga Dénes szerzett akciógólt, majd Kiss Csaba válaszolt ugyancsak akcióból. Ezt követően 2-2-ig szoros volt az állás, majd Hosnyánszky vezérletével négygólos előnyt szerzett az angyalföldi csapat, a hazaiak több mint tíz percig nem tudtak betalálni Nagy Viktor kapujába.

Biros büntetője után Varga Dániel a harmadik harmad elején ismét visszaállította a két csapat közötti különbséget, így 7-3-as vendégvezetéssel ért véget a játékrész.

Gerendás György a szünetben már nem mondott semmit játékosainak, hiszen korábban váratlanul elhagyta a kispadot, és már nem tért vissza a medence partjára. Az angyalföldiek különösen az emberhátrányos védekezésben tűntek ki.

A hajrában az egriek pontosabban játszottak, és jól védekeztek, de ez arra volt elég, hogy Kiss Csaba találatával kétgólosra csökkenjen a különbség, ezzel 10-8-ra a Vasas nyerte a rangadót.

Az emberhátrányos védekezés főszerepet kapott a találkozón, hiszen 16, illetve 12 kiállítást ítéltek a játékvezetők, ebből mindkét együttes három gólt szerzett.

Vodafone ob I, 14. forduló:

ZF-Eger - TEVA-VasasPlaket 8-10 (1-1, 1-3, 1-3, 5-3)

Gólszerzők: Biros Péter 3, Kiss Csaba 3, Hegedűs Gábor 1, Varga Zsolt 1, illetve Hosnyánszky Norbert 5, Varga Dániel 2, Kovács Róbert 1, Varga Dénes 1, Kis Gábor 1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.