Világkupa-viadal először Magyarországon

Ritmikus gimnasztika VK: Vass Dóra mind a négy szeren döntős

Vass Dóra mind a négy szeren bejutott a vasárnapi döntőbe az első magyarországi ritmikus gimnasztika Világkupa-viadalon. Vass karikával hatodik, szalaggal és labdával hetedik lett a szombati selejtezőben a budapesti Papp László Sportarénában.

2009.03.07 19:01MTI

Kötéllel ugyan tízedik volt, ám négy orosz is megelőzte őt, és mivel egy országból a fináléban legfeljebb ketten indulhatnak, így utóbbi szeren is döntős lett. 

A magyar junior csapat öt szalaggal szintén bekerült a legjobbak közé. A vasárnapi döntők 10 órakor kezdődnek. 

A magyarok selejtezős eredményei: szalag: 7. Vass Dóra, 19. Palásthy Kata, 20. Rigó Viktória, 21. Soós Viktória labda: 7. Vass, 18. Rigó, 19. Palásthy, 20. Soós. kötél: 10. Vass, 19. Rigó, 22. Palásthy, 23. Soós. karika: 6. Vass, 17. Palásthy, 20. Rigó, 22. Soós.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.