A hóhér revansot akar

Hopkins még mindig Calzaghet üldözi

Legutóbb arról lehetett hallani, hogy Bernard Hopkins szívesen összecsapna a cirkálósúlyú világbajnok Tomasz Adamekkel, a legfrissebb hírek viszont már arról szólnak, hogy a lengyel mellett, pontosabban őt megelőzve Joe Calzaghe is Hopkins kívánságlistáján található.

2009.03.06 07:43profiboksz.hu

A pár hete veretlenül visszavonult walesi klasszis több alkalommal is kifejtette, hogy komolyan gondolta a kesztyűk szögre akasztását, így jelenleg nem tűnik egyszerű feladatnak a visszacsalogatása a szorítóba.

A 44 éves „Hóhér” tavaly áprilisban szenvedett megosztott pontozásos vereséget Calzaghetól, és most a visszavágó kedvéért akár Walesbe is hajlandó lenne elutazni. Hopkins már meg is kérte a jelenleg Angliában tartózkodó Golden Boy Promotions igazgató Richard Schaefert, hogy tegyen konkrét ajánlatot a newbridge-i ex-bunyósnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.