Egy legendával kevesebb

Calzaghe visszavonult

A BBC esti információi szerint a nagyközépsúlyú, majd félnehézsúlyú világbajnok Joe Calzaghe ma bejelentette visszavonulását. A walesi öklöző veretlenül akasztja szögre a kesztyűt.

2009.02.06 09:13profiboksz.hu

A 36 éves walesi klasszis, aki legutóbb könnyedén győzte le a legendás Roy Jones Jr-t, közel 11 éven át uralkodott világbajnokként és 46 mérkőzésén egyszer sem talált legyőzőre.

"Nehéz döntés volt, de mindent elértem amit a bokszban el akartam érni. 11 évig voltam világbajnok, nincs miért küzdenem, ezért döntöttem ma úgy, hogy vége. Ez a döntésem, 25 évig bokszoltam, és ahogy mondtam mindent elértem. A bokszban persze soha nem mondhatod, hogy soha, de én már nem tudom elképzelni magam a ringben. Van egy csomó dolog, amit meg akarok csinálni. Büszke vagyok rá, hogy azon bokszolók közé tartozom, akik veretlenül vonultak vissza."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.