Akiben bízhatunk

Dárdai a hét válogatottjaiban

A goal.com szokásos összeállításában Dárdai Pál bekerült a Bundesliga hétvégi fordulójának válogatottjába. "Mr. Megbízható" ebben az idényben először kapott helyet a legjobbak között.

2009.03.03 08:11nb1.hu

A magyar középpályás a Mönchengladbach elleni teljesítményével vívta ki magának az elismerést, ahol jó teljesítménye mellett csapata második, azaz győztes találatát ő szerezte a 2-1-el véget ért összecsapáson.

Mathew Burt, a goal .com zsurnalisztája nem felejti el Dárdai révén megemlíteni, hogy 1997 óta tagja a Hertha csapatának, és bár szinte minden évben új arc tűnik fel a "helyén", ő csak teszi nyugodtan a dolgát. A honlap szakírója egyébként egyszerűen csak Mr. Megbízhatónak nevezi a sokszoros magyar válogatott középpályást.

A bundesliga.de egyébként szintén a hét legjobbjai közé választotta Dárdai Pált, aki - nem mellesleg - 2,5-ös osztályzatot kapott a Kickertől.

A Bundesliga 22. fordulójának válogatottja (goal.com): Vander (Werder) - Rafinha (Schalke), Ibertsberger (Hoffenheim), Tasci (Stuttgart), Barzagli (Wolfsburg) - Petit (Köln), Dárdai (Hertha), Bruggink (Hannover), Salihovic (Hoffenheim) - Grafite (Wolfsburg), Schlaudraff (Hannover)

A Bundesliga 22. fordulójának válogatottja (bundesliga.de): Vander (Werder) - Rafinha (Schalke), Subotic (Dortmund), Lucio (Bayern), Simunic (Hertha) - Elson (Stuttgart), Bruggink (Hannover), Petit (Köln), Dárdai (Hertha) - Grafite (Wolfsburg), Voronyin (Hertha)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.