Hajnalék döntetlent játszottak

Hertha-győzelem Dárdai-góllal!

Dárdai Pál gólt szerzett a Hertha BSC csapatában, amely a sereghajtó Borussia Mönchengladbach felett aratott hazai sikernek köszönhetően újra a tabella élére ugrott a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapja után.

2009.02.28 18:27MTI

A találkozót végigjátszó magyar játékos az első félidő vége előtt talált be a rivális kapujába, s ez a gól végül a három pontot jelentette a berlini gárdának.

Dortmundban ugyanakkor nem rezdültek a hálók: a korábbi éllovas Hoffenheim nem bírt a Hajnal Tamással felálló házigazda Borussiával.

A meccset mindkét együttes tíz emberrel fejezte be, Hajnalt pedig a 79. percben lecserélték. A Bayer Leverkusen - a kapus Király Gáborral a kispadon - egygólos vereséget szenvedett a Hannover vendégeként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.