Akár bajnokok is lehetnek

Dárdaiék otthon sebezhetetlenek

Bár a Hertha vezeti a német Bundesligát, a csapat nincs elszállva magától. A csapat magyarja, Dárdai Pál a rá jellemző higgadtsággal vette tudomásul az újabb sikert.

2009.03.02 13:19nb1.hu

A Hertha BSC együttesénél szinte minden futballista optimistán, ám realitásokat szem előtt tartva veszi tudomásul, hogy a gárda továbbra is a Bundesliga frontján található. A berliniek ismét egy egygólos sikert könyvelhettek el a 22. játéknapon, legyőzöttjük a Borussia Mönchengladbach volt. Dárdai Pál, a fővárosiak "őskövülete" ismét gólt ért el, ami már a 16. bajnoki találata volt.

- Nyílt és kemény futballal hozakodtunk elő - mondta a 32 éves játékos. - Kétgólos előnyült tudatában ugyan egy kissé hektikussá vált a játékunk, ám végül örömöt szereztünk a szurkolóinknak.

A Herthára a Cottbus vár e hét végén, majd egy erőltetett menet következik, jön a Leverkusen, a Stuttgart és a Dortmund.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.