Tragédia

Összeesett egy fiatal nő egy ukrajnai ultramaratonon - csak órák múlva találták meg

Végül kórházba vitték, de az életét már nem sikerült megmenteni.

2020.06.15 19:28MTI

Meghalt a hétvégi ukrajnai ultramaratoni futóverseny egy 33 éves női résztvevője, miután nyolc órán át feküdt a földön, anélkül, hogy segítséget kapott volna.

A futás közben eltűnt nőt órákon át, éjszakába nyúlóan keresték, egyes források szerint 11 óra elteltével bukkantak csak rá, nagyjából 10 km-re a célvonaltól. Az odesszai régióban rendezett viadalon Ekaterina Katuseva verseny közben lett rosszul a 40 fokos melegben, az utólagos orvosi vizsgálatok szerint hőgutát kapott, kiszáradt, és mire nyolc órával később, már napnyugta után egy folyóparton rátalált a felkutatására indult csapat, addigra kihűlt.

Kórházba vitték, de az életét már nem sikerült megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.