Baleset

Robbanás volt egy újpesti laborban

A mentők tájékoztatása szerint két embert vittek kórházba.

2020.06.15 13:17MTI

Kisebb robbanás volt a fővárosban, egy újpesti laborban hétfő délelőtt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A mentők tájékoztatása szerint két embert vittek kórházba.

Kisdi Máté elmondta: a Berlini utcában egy többszintes épület első emeletén, egy harminc négyzetméteres helyiség munkaasztalán történt a robbanás. A felette lévő szekrény is meggyulladt, de azt a dolgozók a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották.

Az épületet kiürítették, hetven dolgozó hagyta el a helyszínt.

A tűzoltók átszellőztetik a helyiséget - közölte a szóvivő, kiemelve, hogy a robbanás miatt nincs veszélyhelyzet.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte, hogy a laborhoz három mentőegység érkezett. Két középkorú férfit - helyszíni ellátásukat követően - stabil állapotban vittek kórházba, egyiküket könnyebb égési sérülésekkel, másikukat enyhe mérgezési tünetekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.