Erőszak?

Ezt üzente a sze­xu­á­lis zak­la­tás­sal vá­dolt Ken­de­resi ba­rát­nője

Sokatmondó posztot osztott meg a szépséges kézis lány.

2019.07.29 12:21ma.hu

Noha még nem tudni, hogyan végződik Kenderesi Tamás szexuális erőszak vádjával indított ügye, de az Instagram posztja alapján úgy tűnik, hogy barátnője, Szilovics Fanni teljes mellszélességgel kiáll párja mellett.

A Győr egyik tehetséges kézilabdázónője noha konkrétan nem nyilatkozott a botrányról, de a népszerű közösségi oldalon üzent a nagyvilágnak, mit is gondol az ügyről.
Fotó: Instagram

"Ilyen erősek vagyunk együtt!" - felirattal posztolta ugyanis Fanni a közös fotójukat.

Csurka Gergely a Magyar Úszó Szövetség sajtófőnöke a Mokkában egyébként hétfő reggel azt mondta: néhány napon belül döntés születhet Kenderesi ügyében. mivel a rendőrség már átadta az ügyészségnek az ügy iratait. A helyi törvények szerint hat napjuk van, hogy döntést hozzanak, de vélhetően egy-két napon belül valamilyen eredmény születik.

"Két lehetőséget látunk, az egyik, hogy az ügyészség úgy határoz, hogy nem történt semmi, a másik pedig, hogy írásbeli figyelmeztetést vagy pénzbírságot szabnak ki Tamásra, ennél komolyabb büntetésre nem számítunk" - nyilatkozta a sajtófőnök.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.