Baleset

Király Gábort kórházba vitték

A Haladás hétvégi mérkőzésén Király Gábor megsérült, a meccs után kórházban vizsgálták.

2018.07.30 14:12ma.hu

"Nagy melegben játszottuk a szezon első hazai mérkőzését. Kétszer is visszajöttünk a meccsbe 1:0 után és 2:1-es állásnál is egyenlíteni tudtunk. Mindent megtettünk a győzelemért, de ennyi volt a mai mérkőzésben. A szurkolóink segítségével őrizzük hazai pályán veretlenségünket" - írta honlapján Király Gábor.

A Haladás kapusa a sérüléséről is tájékoztat: "a mérkőzésen a vége előtt egy újpesti támadásnál Novotnyval ütköztem, páros lábbal a mellkasomba kaptam rúgást. A találkozó után a kórházban megröntgenezték, szerencsére nem lett komoly baj, de így is mellkasi zúzódással pihennem kell.

Jó érzés volt, hogy a 150. NBI-es mérkőzésem alkalmából felköszöntött a Haladás a találkozó előtt."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.