Labdarúgás

2Rule helyett saját márkás mackónadrágjában védett Király Gábor

Múlt pénteken bemutatták a 2Rule magyar sportmárkát. Három NB I-es focicsapattal gyorsan le is szerződtek, ám úgy látszik, nem mindenki állt be a sorba.

2018.07.23 09:55ma.hu

Bemutatták a 2Rule magyar sportruházati márkát, illetve a hozzá kapcsolódó termékeket pénteken újságírók előtt Budapesten. Kővári Ágnes, a Magyar Sportmárka Zrt. vezérigazgatója a sajtóbeszélgetésen kiemelte, hogy már három NB I-es labdarúgócsapattal (Puskás Akadémia, Diósgyőr, Haladás) van szerződésük.

A Puskás Akadémia már az új szerelésben lépett pályára, kikaptak 1-0-ra a Debrecentől. A szintén új szerelésben pályára lépő haladást 3-2-re verte a Honvéd.

A Hosszabbítás.hu szúrta ki, hogy a szombathelyieknél nem mindenki állt be a sorba: Király Gábor ugyanis a 2Rule helyett sajátmárkás, K1RALYSPORT mackónadrágjában védett.

Lehetséges, hogy a 108 meccsével válogatottsági rekordernek számító Király érdemeire való tekintettel kapott ennyi engedményt, hogy hanyagolhatta a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló márkát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.