Foci

Alighogy felépült, újra megsérült Király Gábor

A kapus egy pénteki edzőmeccsen sérült le. Nem tudni, védhet-e majd az idénynyitón.

2017.02.06 10:09ma.hu
Fotó: MTI

Király Gábor az őszi 19 bajnokiból sérülések miatt csak haton védhetett. A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros kapusának az augusztus 13-i Diósgyőr elleni (3-1) mérkőzésen elmozdult a csípőízülete, minek következtében beálltak a funkcionális izmai. Szeptember 10-én a Videoton elleni (0-3) felcsúti összecsapáson combközelítőizom-sérülést szenvedett, ami miatt az ősz hátralévő részét ki kellett hagynia.

A januári, medulini edzőtáborban a Vinkovici (1-0) és a Lokomotiva Zagreb (0-1) elleni meccsen újra védhetett; a pénteki, Austria Wiennel szembeni edzőmeccs (0-1) 35. percében azonban cserét kellett kérnie, mert egy kirúgásnál a jobb lábában combhajlítóizom-sérülést szenvedett - írja a Haladás.hu.

"A 33. percben egy rúgásnál éreztem feszülést a lábamban, rá két percre jobbnak láttam cserét kérni. Túl vagyok az orvosi vizsgálaton, a combhajlító izomcsoport egy része sérült, az ultrahang nem mutatott súlyos sérülést. Így a folytatásban - bár kezeléseken kell részt vennem - könnyített edzésmunkát végezhetek" - nyilatkozta saját honlapján a kapus.

Jelenleg nem tudni, hogy Király védhet-e majd a Vasas elleni, február 18-i tavaszi idénynyitón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.