Tragédia

Kanadai hokicsapat szenvedett buszbalesetet - fiatal sportolók haltak meg

Tizennégy ember vesztette életét egy pénteki buszbalesetben a kanadai Saskatchewan tartományban: a Humboldt Broncos ifjúsági jégkorongcsapat autóbusza egy teherautóval ütközött a 35-ös országúton.

2018.04.07 11:49ma.hu
Twitter: @HumboldtBroncos

A kanadai rendőrség közlése szerint az autóbuszon 28-an utaztak, a 14 halálos áldozat között van a busz sofőrje. A másik 14 utast kórházba szállították, hármuk állapota válságos.

A baleset helyi idő szerint péntek késő délután történt, a jégkorongozók egy mérkőzésre tartottak, amikor Tisdale közelében a buszukba rohant egy nyergesvontató.

"El sem tudom képzelni, min mennek keresztül most a szülők" - írta Twitter-üzenetében Justin Trudeau kanadai kormányfő. A csapat tagjai 16-21 éves közöttiek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.