Labdarúgás

Klubvilágbajnokság - Az Atlético Nacional tizenegyesekkel bronzérmes

A kolumbiai Atlético Nacional végzett a harmadik helyen a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokságon, miután a vasárnapi bronzmérkőzésen tizenegyesekkel legyőzte a mexikói Club Américát.

2016.12.18 12:27MTI

A nemzetközi szövetség (FIFA) honlapjának beszámolója szerint az Atlético a 26. percre már kétgólos előnyre tett szert, ám az América még a szünet előtt szépíteni, majd a 66. percben egyenlíteni tudott.

A rendes játékidő 2-2-es döntetlennel zárult, ezt azonnal tizenegyesek követték, amelyben a kolumbiai együttes egyszer, míg a mexikói kétszer hibázott.

Eredmény:
a 3. helyért: Atlético Nacional (kolumbiai)-Club América (mexikói) 2-2 (2-1) - tizenegyesekkel: 4-3

később:
döntő:
Kashima Antlers (japán)-Real Madrid (spanyol), Jokohama 11.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.