Labdarúgás

A Fradihoz szerződhet a Chelsea és a Real Madrid sztárja

A hírek szerint a BL-győztes világsztár ügynöke már javában tárgyal a klub menedzsereivel.

2016.12.15 14:13ma.hu
Fotó: AFP

A Fradifigyelő híre szerint BL-győztes világsztárt igazolhat a Ferencváros. Michael Essien sokszoros ghánai válogatott középpályás, aki a Lyonban, a Chelsea-ben, a Real Madridban, a Milanban és a Panathinaikosban is játszott.

Az oldal úgy tudja, hogy a londoni csapattal 2012-ben Bajnokok Ligája-győzelemig jutó játékos menedzsere egy magyar férfi, ráadásul Essein Rafl Zumdick-kel, a zöld-fehérek másodedzőjével is jó barátságban van: 2003-ban együtt dolgoztak, amikor a német tréner irányította a ghánai válogatottat.

A hihetetlen munkabírása miatt "Bölénynek" becézett Essein 2003 nyarán igazolt a Lyonba, majd onnan a Chelsea-hez szerződött, ahol 2005 és 2014 között alapembernek számított: a londoni csapattal összesen négy FA-kupát, két bajnoki címet és egy BL-győzelmet is szerzett. Ezután a Real Madridhoz, majd az Ac Milanhoz, végül a Panathinaikoshoz szerződött - ahol sajnálatos módon megsérült.

Miután felépült, menedzsere azonnal felvette a kapcsolatot a Fradival, és könnyen meglehet, hogy a 2017-es évet már az Üllői úton kezdi. Már ha tényleg meg tudnak egyezni, hiszen ilyen szintű külföldi világsztár még soha nem futballozott magyar csapatban, ráadásul Essein Angliában és Spanyolországban is fontmilliókat keresett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.