Nevek

Ittas Fradi-játékosok ültek a kőfalnak vágódó luxusautóban

Az autóban ülők egyike, miután a jármű kőfalnak csapódott, állítólag még szóváltásba is keveredett a helyszínen.

2016.01.18 19:39ma.hu

A Ferencváros labdarúgócsapatának két játékosa ült abban a luxusautóban, amely vasárnap hajnalban szenvedett balesetet a Kútvölgyi úton - tudta meg a Magyar Nemzet Online. A jármű vasárnap hajnalban, 2 óra körül egy betonfalnak csapódott a Kútvölgyi úton. Szemtanúkra hivatkozva a lap azt írja, hogy a játékosok ittasak voltak, egyikük még szóváltásba is keveredett a baleset után. Az autó összetört, az összes légzsák kinyílt.

A Ferencváros a hírre reagálva közleményt adott ki, amelyet az nso hozott le. Mint írták, a Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója szenvedett balesetet szombatról vasárnapra virradóra. A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a történtekről azonnal tájékoztatta a klub vezetését.

A sportolók arról is beszámoltak, hogy mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, azonban mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek - állt a közleményben.

"Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgó csapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik" - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.