A hálón túl

Jövőre a World Grand Prix-ban indul a magyar női röplabda-válogatott

Biztossá vált, hogy jövőre a Nemzetközi Röplabda Szövetség (FIVB) legjelentősebb versenysorozatában, a World Grand Prix-ben (WGP) indul a magyar női röplabda-válogatott.

2016.09.15 06:30MTI

A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) tájékoztatása szerint a magyar csapat - amely a 2015-ös Európa Liga-győzelmével érdemelte ki, hogy a legjobbak között szerepelhet - először a 3. csoportban július 7. és 9. között Mexikóban a házigazdák mellett Ausztrália és Trinidad és Tobago legjobbjaival, egy héttel később Azerbajdzsánban pedig a rendezők mellett a mexikóiakkal és az algériaiakkal játszik.

A 600 ezer dollár összdíjazású sorozatban jövőre 32 válogatott szerepel három csoportban, melyek erősorrend alapján állnak össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.