Szabadidősport

Újpest és Székesfehérvár is nyert a Kihívás Napján

Az idei Kihívás Napján közel egymillióan sportoltak Magyarországon.

2016.07.06 14:18MTI

A Nemzetközi Szabadidősport Szövetség ismertette az idei Kihívás Napja nemzetközi versenyeinek eredményeit, s kiderült, hogy Újpest és Székesfehérvár is nyert a kategóriájában.

A Magyar Szabadidősport Szövetség szerdai tájékoztatása alapján a május 25-én megrendezett szabadidősportos eseményen Újpest a portugál Guimaraes városát és az ománi El-Bátina régiót utasította maga mögé. Székesfehérvárt a Puerto Ricó-i Yaucóval és a spanyol Las Rozas de Madriddal sorsolták össze, és a magyar város volt a legaktívabb ebből a trióból. A nemzetközi megmérettetésen részt vett harmadik magyar település Szeged volt, a Tisza-partiak végül a második helyen zártak a különversenyben izraeli riválisuk mögött és ukrán ellenfelük előtt.

Az idei Kihívás Napján közel egymillióan sportoltak Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.