Toronymagas

Cheerios-kihívás, az apukák kedvenc időtöltése

Apák napja alkalmából itt egy remek összeállítás, melyben apukák versenyeznek, hogy ki tud magasabb tornyot építeni a gyerek fejére müzliből, mig ő békésen szunyókál.

2016.06.19 10:50ma.hu

#CheerioChallenge - evvel a hashtaggel indult útjára az új őrület az interneten. Egy apuka kitett a blogjára egy képet, amin 5 cheerio van alvó gyermeke orrán, avval a szöveggel, hogy "na ki tud többet?"

Azonnal több ezer komment és kép érkezett más szülőktől, akik már egész magasra halmozták a kis karikákat.

Az első kihívó, Patrick Qiunn elmondta, hogy akkor jött az ötlet, mikor 3 hetes gyermekével játszott. Letette egy cheerio-t az orrára, aztán kiváncsi lett, hogy hányat tudna még ráhalmozni. A többi már, mint mondani szokás történelem.

Szinte biztos győztes 21 karikával /Képek: Bored Panda


Van, aki újraértelmezte


Na, ez az igazi teljesítmény, ébren a gyerek


16 karika egymásra halmozva


Sok kicsi sokra megy!


17 cheerio, 17 órán keresztül megtartva


Nózira pakolva


Kissé elferdült, de attól még meg van a 9


Két ötös torony? Az már 10!


Profilból is jól mutatnak


Úgy tűnik, picit elcsúszott az eredeti éca


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.