Photoshop

Megrendítő emlékfotók: "apa angyalként vigyáz rád"

Nicole Bennett kislánya sosem fog találkozni elhunyt édesapjával, mégis lesz vele közös emléke: éteri képek!

2016.03.07 07:45ma.hu

Egy asszony megtalálta a módját annak, hogyan állítson lenyűgöző emléket édesapjáról közös kislányuknak.

Nicole Bennett volt férje, Deonta váratlanul hunyt el néhány hónappal ezelőtt. Annak ellenére, hogy a pár elvált még 2015-ben, az exfeleség szerette volna, ha születendő gyermekükkel lenne közös fotójuk.

Sidney Conley fotográfussal megvalósítottak egy különös ötletet: a fényképész Photoshoppal montírozza rá a friss felvételekre az apa régebbi képeit.

 

Inseparable Love #sidneyconleyphotography

Sidney Conley (@sidney_conley) által közzétett fénykép,

Az állapotos Nicole és 4 éves kisfia, Landen tehát részt vett a fotózáson, és Conley rászerkesztette az elkészült képekre Deontát is.

"A képbeállításokat nagyon meg kellett komponálni, Nicole-t és a kisfiút a megfelelő szögben, a megfelelő megvilágítással kellett befotóznom, ráadásul olyan pozíciókban, hogy tökéletesen illeszkedjen majd a képmontázs" - mondta a fényképész.

Az elkészült képek villámgyorsan felkerültek az internetre, de az anyuka nem bánta - ő annak örült a legjobban, hogy így gyorsan megmutathatta őket a fiának, Landonnak, aki teljesen odavolt a fotókért.

 

Inseparable Love #sidneyconleyphotography

Sidney Conley (@sidney_conley) által közzétett fénykép,

"Megkérdezte tőlem a fiam: Mami, hogy került Apa a fotókra? És én azt válaszoltam neki, amit a szívem súgott: Apa már egy angyal, és így mindörökre velünk marad, vigyázni fog ránk..." - mondta Nicole.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.