Labdarúgás

Ez a 8 csapat igazolná le Dzsudzsákot

A Bursaspor elnöke elárulta, mely csapatok érdeklődnek a magyar válogatott játékosáért - olasz és német klubok is vannak köztük.

2016.07.02 14:22ma.hu
MTI Illyés Tibor

A játékos szerda reggel egy rádiós beszélgetés során árulta el, nem szívesen maradna jelenlegi csapatánál, a Bursaspornál - írja a hvg.hu.

Most a török klub elnöke, Ali Ay árulta el, mely csapatok érdeklődnek a magyar játékosért.

Az elnök állítása szerint nyolc klub jelentkezett be Dzsudzsákért, de ezek közül csak hetet nevesített: a szintén a török ligában szereplő - ezért valószínűleg a játékost nem érdeklő - Tranbzonspor mellett négy német és két olasz csapatot is megnevezett.

A Bundesligából Dárdai Pál csapata, az Európa Liga-selejtezőben is érdekelt Hertha Berlin mellett az Európa Liga csoportkörébe jutó Schalke 04, a középmezőnyben végző Hamburger SV és a frissen feljutott SC Freiburg vinné Dzsudzsákot, az olasz bajnokságból pedig a Sampdoria és a Palermo érdeklődik iránta.

A török klub 3-4 millió eurót vár a játékosért, de konkrét ajánlatot még nem kapott érte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.