EURO-2016

Az első félidőben Dzsudzsák ziccert hibázott

Nagy iramú, élvezetes, és abszolút kiegyenlített eddig a mérkőzés. ‪

2016.06.14 18:37MTI

Az első félidő elteltével 0-0 az állás a magyar válogatott első Eb-mérkőzésén Ausztria ellen. Az első percben egyből egy kapufával kezdtek az osztrákok, de hamar megnyugodott a csapatunk, sőt, Kleinheisler és Gera is eleresztett egy-egy távoli lövést. A mérkőzés nagy iramú, élvezetes, és abszolút kiegyenlített eddig.

Bár Dzsudzsák egy tiszta helyzetet hibázott, a látottak alapján méltán vagyunk ott az Európa Bajnokságon.

Az osztrák Julian Baumgartlinger (b) és Gera Zoltán /Fotó: MTI Illyés Tibor/


Dzsudzsák Balázs és az osztrák Christian Fuchs /Fotó: MTI Illyés Tibor


Az UEFA.com adatai szerint eddig kicsivel többet birtokoltuk a labdát (53%), ugyanúgy hatszor lőttünk kapura, mint az osztrákok, és ebből kétszer találtuk el a kaput, igaz, Ausztria egy kapufát is lőtt. Jobban passzolunk (67%, Ausztria: 60%) és több labdát szereztünk vissza (31-et, Ausztria: 25-öt).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.