Elismerés

Dzsudzsák Balázsnak díjat adományozott a Szabolcs megyei közgyűlés

Pro Comitatu díjat adományozott Dzsudzsák Balázsnak, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának csütörtöki ülésén a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés.

2016.06.30 15:39MTI

A megye hírnevének gyarapítása érdekében kifejtett tevékenységért, rendkívüli teljesítmény elismeréseként adható díj odaítéléséről zárt ülésen, egyhangú szavazással döntött a testület.

A közgyűlés kiemelt elismerését fejezi ki a nyírlugosi kötődésű labdarúgónak az Európa-bajnokságon nyújtott kimagasló teljesítményéért, a válogatott csapatkapitányaként a sikerek elérése érdekében megtett erőfeszítéseiért, a magyar szurkolók irányában tanúsított és a szélesebb közvélemény felé tett sportemberi magatartásáért - áll Seszták Oszkár (Fidesz-KDNP) közgyűlési elnök az MTI-hez eljuttatott közleményében.

"Dzsudzsák Balázs sportemberi kvalitásai, a pályafutása során elért sikerei, a labdarúgás iránti elkötelezettsége, a pályán nyújtott teljesítménye, a szurkolók és a szélesebb közvélemény felé tett sportemberi megnyilvánulásai hozzájárulnak Magyarország és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye jó hírének öregbítéséhez, a magyar labdarúgás elismertségének növekedéséhez, egyben pozitív és követendő példaként szolgálnak a jelen és a jövő nemzedékei számára" - írta a helyhatóság elnöke.

Seszták Oszkár hozzátette, a megyei közgyűlés egyben büszkeségét és nagyrabecsülését fejezi ki a magyar labdarúgó-válogatottnak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon elért eredményes szerepléséért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.