Elismerés

Vizes Eb - Az érmeseknél pénz is áll a házhoz

Az Európa-bajnok váltók tagjai 3500 eurót, a másodikak 3000, a harmadikak pedig 2500 eurót oszthatnak fel egymás között.

2016.05.15 13:45MTI
hirdetés

A vizes Európa-bajnokságok történetében először a kontinentális szövetség (LEN) minden érmest pénzdíjazásban is részesít a Londonban zajló idei Eb-n.

A LEN legfrissebb hírlevele szerint például úszásban - amelynek küzdelmei hétfőn kezdődnek - 225 ezer eurót (mintegy 71 millió forint) osztanak fel. Az egyes számok győztesei fejenként 2 ezer eurót (631 ezer forint) kapnak, az ezüstérem 1500, a bronz 1000 eurót "ér".

Az Európa-bajnok váltók tagjai 3500 eurót, a másodikak 3000, a harmadikak pedig 2500 eurót oszthatnak fel egymás között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.