Úszás

Vizes Eb - Újabb magyar sportdiplomáciai sikerek

Gyárfás Tamás LEN-kincstárnoki tisztében történt megerősítése után újabb magyar sportdiplomáciai sikerek születtek Londonban, a vizes Eb színhelyén: szombaton mind a hét jelölt bizalmat kapott az európai szövetség (LEN) bizottságainak választásain.

2016.05.14 14:39MTI

Csurka Gergely, aki a sajtóbizottság megerősített tagjaként számolt be az MTI-nek, elmondta, hogy Kelemen Ildikó a műugrók bizottságának alelnöke, Petrov Iván az úszók, Molnár Tamás a vízilabdázók, Fodor Szabolcs a nyíltvízi úszók bizottságának, Fürstner József pedig az orvosi bizottságnak a tagja lett. Salamon Ferenc, a LEN tiszteletbeli tagja kiemelt feladatot kapott: a jövőben a tiszteletbeli tagokból létrejött testületben az orvosi, a masters és a díjakat megítélő speciális bizottságban képviseli Magyarországot.

Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség elnökét múlt vasárnap ellenszavazat nélkül választották meg újabb négy évre a LEN kincstárnokának, amely az elnök után, a főtitkárral együtt a legrangosabb tisztség az európai szövetségben. Emellett a FINA alelnökeként 2017-től tovább képviseli Európát a nemzetközi úszószövetségben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.