Már nem sok hiányzik

Birkózó olimpiai selejtező - Deák Bárdos egy győzelemre a kvótától

Egy győzelem választja el a kvótaszerzéstől Deák Bárdos Mihályt, aki második mérkőzését is megnyerte és ezzel bejutott az elődöntőbe a birkózók utolsó, isztambuli olimpia kvalifikációs versenyén.

2016.05.06 15:49MTI

Az ötszörös világbajnoki ezüstérmes, 41 éves magyar birkózó ellenfele a japán Szonota Arata volt a kötöttfogásúak 130 kilogrammos súlycsoportjának negyeddöntőjében. Deák Bárdost már a 16. másodpercben fejsérülést szenvedett, majd még két alkalommal szorult ápolásra, utoljára ellenfelével együtt, akit végül nagy csatában, 3-2-re győzött le. Ezzel egy siker választja el ötödik olimpiai szereplésétől. Ehhez - a magyar szövetség honlapja szerint - a grúz Jakobi Kadzsaját kell legyőznie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.