Enyhített a szövetség

Egy év felfüggesztettel megúszhatja Dzsudzsák

Eddig 3 gólt lőtt, és 4 gólpasszt osztott ki, amit nem lehet kiemelkedő teljesítménynek nevezni, de 3 góljával így is második a házi góllövőlistán a 7 gólos cseh Tomas Necid mögött.

2015.12.27 11:47ma.hu
Forrás: Youtube

A Török Labdarúgó Szövetség egy évre felfüggesztette Dzsudzsák Balázs hárommeccses eltiltását. Mivel egyet már letöltött, két meccs lóg majd a levegőben - írja az Origo.

Dzsudzsák Balázst a Konyaspor elleni bajnoki mérkőzésen állították ki, amikor a 72. percben nagy butaságot csinált: a szögletzászlónál hátulról megrúgta az ellenfelét, amiért piros lapot kapott.

Tettéért a fegyelmi bizottság három mérkőzésre tiltotta el Bursasport magyar támadóját, akinek 13 ezer török lírát (1.3 millió forint) is be kellett fizetnie a szövetség kasszájába - ezt a döntését mérsékelte a csapat fellebbezését követően a testület azzal, hogy a fennmaradó kétmeccses büntetését egy évre felfüggesztette.

A Bursaspor vasárnap a Mersin ellen játszik. Dzsudzsák eddig 15 meccsen lépett pályára a törököknél, ezeken 3 gólt lőtt, és 4 gólpasszt osztott ki, amit nem lehet kiemelkedő teljesítménynek nevezni, de 3 góljával így is második a házi góllövőlistán a 7 gólos cseh Tomas Necid mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.