Szakmai elvárások

Török klubjánál elégedetlenek Dzsudzsák teljesítményével

Török sajtóértesülés szerint megbeszélést kezdeményeznek Dzsudzsák Balázzsal a Bursaspor vezetői, mert elégedetlenek eddigi teljesítményével.

2015.10.08 15:01MTI

A bursa.com török hírportál beszámolója szerint a vezetőség akkor fog asztalhoz ülni a magyar válogatott csapatkapitányával, amikor visszatér a klubhoz a görögök elleni, vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőt követően. A téma elsősorban a szakmai elvárások egyeztetése lesz, ezek közé tartozik a különböző játékrendszerekbe való beilleszkedés is.

Dzsudzsák szerződtetése után öt bajnoki mérkőzést végigjátszott, két gólt lőtt, de legutóbb, a Rizespor otthonában 3-2-re megnyert vasárnapi meccsen a 63. percben lecserélték, mert - a hírportál cikke szerint - messze elmaradt az elvárásoktól a teljesítménye.

A Bursaspor hét forduló után a tabella 12. helyén áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.