Labdarúgás

Távozott posztjáról Dzsudzsák csapatának edzője

Közös megegyezéssel távozott posztjáról Ertugrul Saglam, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató török Bursaspor labdarúgócsapatának vezetőedzője.

2015.11.28 07:58MTI

A 46 éves tréner idén nyáron tért vissza a klubhoz - amelynél 2009 és 2013 között már dolgozott vezetőedzőként -, és hároméves szerződést kötött. A csapat célja a dobogóra kerülés volt a bajnokságban, azonban 13 mérkőzés után mindössze a tabella 12. helyén áll.

A Bursaspor pénteken, hazai pályán 2-1-re kikapott a Kayserispor együttesétől, ezután - a klub honlapján megjelent közlemény szerint - Saglam közös megegyezéssel távozott. Az utódjáról a következő napokban születik döntés.

A jövő évi, franciaországi Európa-bajnokságra kijutott magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs nyári érkezése óta minden mérkőzésen kezdő volt a Bursasporban, és csak egyszer cserélték le. A pénteki meccsen ő adta a gólpasszt együttese találata előtt, az elmúlt hétvégén, az Akhisar Belediye otthonában 3-1-re elvesztett mérkőzésen pedig az ő nevéhez fűződött csapata becsületgólja. Az volt a harmadik találata a jelenlegi bajnoki szezonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.